Site icon Uutiset Wiki

4 iOS-sovellusta, jotka tekevät englannin oppimisesta helppoa

Monet ihmiset pitävät englannin oppimista erittäin vaikeana asiana, vaikka todellisuudessa se ei olekaan niin vaikeaa. Kuten monien muiden kielten kohdalla, avain englannin puhumiseen toisena tai kolmantena kielenä on altistaa itsesi sille mahdollisimman paljon. Nykyään on monia tapoja tehdä tämä, mikä tarkoittaa, että kenen tahansa on helppo saada tällainen altistuminen. Heidän tarvitsee vain löytää keino puhua se usein. On esimerkiksi useita sovelluksia, jotka ovat osoittautuneet erittäin hyödyllisiksi tähän, mukaan lukien:

Opi englannin kielioppi British Councilin toimesta

Jos opit englantia ja haluat oppia sen mahdollisimman nopeasti, moitteettoman kieliopin varmistaminen on yksi parhaista tavoista tehdä se. Tämä on sovellus, joka on suunniteltu helpottamaan joidenkin englannin kieliopin vaikeiden asioiden hallitsemista. Joitakin sovelluksen etuja ovat se, että se on ladattavissa ilmaiseksi ja että se tekee oppimisprosessista paljon hauskempaa kuin muuten. Lisäksi siinä on erittäin hyvin organisoituja oppitunteja, joten sinun on todennäköisesti helppo käydä ne kaikki läpi helposti.

WordPower-sanasto

Osa uuden kielen oppimisprosessia on osan sanaston oppiminen kyseisellä kielellä. Tämän sovelluksen avulla sinun on paljon helpompi ymmärtää joitakin englanninkielisen sanaston yksityiskohtia, jotta voit kehittää sitä. Sovellus on hyvin yksinkertaisesti suunniteltu ja siinä on sanastoa, jota jokainen englanninkielinen tarvitsee kommunikoidakseen taitavasti.

Opi englantia tarinoiden kautta

Tämä on ilmainen sovellus, jonka on suunnitellut Vu Tanh. Pohjimmiltaan se on paketti lukuisia tarinoita, jotka on valittu helpottamaan englannin oppimista. Siinä on myös joukko sarjakuvia, jotka on myös suunniteltu tähän tarkoitukseen. Yksi tämän sovelluksen käytön eduista englannin oppimiseen on se, että koska se on hauskaa, saatat joutua käyttämään sitä tuntikausia. Tämän seurauksena opit todennäköisemmin englantia nopeasti.

Englanti Pod

Tämän sovelluksen on suunnitellut OpenLanguage. Se on yksi tunnetuimmista alustoista, ja siinä on paljon opetusohjelmia ja muuta harjoitusmateriaalia, jonka avulla voit parantaa kielitaitojasi. Hyvä puoli siinä on, että kaikki materiaali on arvosteltu, joten voit helposti löytää taitotasoasi vastaavan materiaalin helposti. Jos esimerkiksi olet juuri aloittanut kielen opiskelun, sinun on helppo löytää sinulle sopivia oppitunteja. Tätä sovellusta myydään tilausperusteisesti, mutta se, että se on niin perusteellinen, tekee siitä enemmän kuin sen arvoista.
Yhteenvetona voidaan todeta, että englannin kielen taitamiseen on monia tapoja. Joidenkin yllä olevien sovellusten lataaminen on yksi tehokkaimmista tavoista tehdä se.

Exit mobile version