New post Essential Bali travel tips: things to know Read More
Koti

5 laadukasta iPhone-sovellusta, jotka auttavat sinua torjumaan ongelmallisia tuholaisia

Tuholaiset voivat joskus olla hyvinkin ongelmallisia, etkä halua niiden alkavan valloittaa kotisi, mutta miten käsittelet niitä tällä hetkellä? Jos etsit ratkaisuja, saatat löytää vastauksia joistakin näistä upeista iPhone-sovelluksista.

Ultraääni tuholaistorjunta

Joskus sinun on tuotava esiin isot aseet, kun olet tekemisissä tiettyjen tuholaisten kanssa. Tiedämme kaikki, että on olemassa tiettyjä taloustavaroita, jotka voivat karkottaa tuholaisia, mutta kun sinulla on suuri ongelma, on hyvä pyytää tekniikkaa auttamaan. Tämä loistava sovellus räjäyttää ultraääniäänet, joita tuholaiset eivät kestä ja päätyvät vaeltamaan ympäriinsä kuin päämäärättömät idiootit ennen kuin katoavat lopullisesti. Kytke sovellus päälle ja jätä se makaamaan, niin se hoitaa loput.

Anti Mosquito

Tämä sovellus on samanlainen kuin edellinen, josta puhuimme, paitsi että se on keskittynyt hyttysiin. Syy siihen, miksi se on tällä hetkellä niin tärkeää, johtuu siitä, että olemme keskellä kesää ja vietät todennäköisesti paljon aikaa puutarhassasi makaamalla. Haluat pystyä rentoutumaan etkä halua purrut sata kertaa auringonoton päättyessä. Kytke sovellus päälle ja jätä se viereen, niin voit ottaa aurinkoa tietäen, että hyttyset pysyvät kaukana.

Maailman tuholaistorjunta

Tämä sovellus on hieman erilainen, koska sen on itse asiassa kehittänyt yritys, joten saatat ihmetellä, kuinka se voi auttaa sinua, jos et asu lähellä heidän kotipaikkaansa. Onneksi yritykset ovat nykyään älykkäämpiä ja pyrkivät miellyttämään laajaa yleisöä, joten sinulla on edelleen pääsy kirjastoon, joka on täynnä upeita vinkkejä, vaikka et asuisi Kansasissa. Voit ottaa sovelluksen sisällä olevat tiedot ja käyttää niitä tuholaisongelmien ratkaisemiseen omassa kodissasi.

Edistyksellinen integroitu tuholaistorjunta

Ennen kuin voit puuttua ongelmiin, sinun on tiedettävä, mitä olet tekemisissä, mutta joskus se ei ole niin helppoa, koska et ehkä tiedä, mitä tuholaisia ​​kohtaat. Kun sinulla on tämä sovellus puhelimessasi, voit tunnistaa tuholaiset helposti, koska sinun tarvitsee vain ottaa valokuva jostain ja joku kertoo sinulle, mikä se on. Sinulla on myös pääsy paikallisiin tuholaistorjuntayrityksiin, ja kun käytät sovellusta, voit saada eksklusiivisia tarjouksia.

Tuholaistorjuntateknologialehti

On tuhansia tapoja päästä eroon tuholaisista, ja asiat muuttuvat koko ajan. Uutta teknologiaa ilmaantuu jatkuvasti joka vuosi ja se auttaa tekemään tuholaisten ja eläinten poistamisesta niin paljon helpompaa. Jos haluat pysyä ajan tasalla kaikista viimeisimmistä uutisista, lataa puhelimeesi Pest Control Technology Magazine -sovellus. Vaikka et olisikaan tekemisissä eläinvalvonnan kanssa päivittäin, on aina hyvä tietää, miten käsitellä ongelmia, kun niitä ilmaantuu, ja tieto on kiinnostavaa.

Related posts
Koti

Mitä harrastaa kotona - ideoita pimeneviin syysiltoihin

2 Mins read
Syksy on saapunut ja sen mukana vauhdilla pimenevät illat, joiden myötä tekee mieli viettää entistä enemmän aikaa oman kodin lämmössä. Pimenevät syysillat…
Koti

5 siistiä tapaa pitää laattalattiasi tahrattomana, joten se tekee elämästäsi paljon helpompaa

2 Mins read
Oletko koskaan joutunut viettämään tuntikausia lattiasi puhdistamiseen, koska odotit, kunnes se oli kauheassa kunnossa, ennen kuin ryhdyit tekemään asialle mitään? Älä huoli,…
Koti

Käsittele kotiisi tunkeutuvia kauheita tuholaisia ​​ja eläimiä käyttämällä 5 upeaa Android-sovellusta

2 Mins read
Onko mitään pahempaa kuin silloin, kun kotisi valtaavat hirvittävät ötökät ja eläimet? Et halua jakaa kotiasi kenenkään kanssa, joten tutustu näihin hienoihin…