New post Essential Bali travel tips: things to know Read More
Teknologia

5 laadukasta laitetta, jotka voivat olla kotisi palapelin puuttuva osa

Nykyään koti ei ole valmis ennen kuin täytät sen mahdollisimman monella vempaimella. Jotkut impulssilla ostamasi ovat hyödyttömiä, mutta toivottavasti suurin osa muista tuovat kotiisi omalla erityisellä tavallaan. Jos olet tällä hetkellä etsimässä uusia hienoja vempaimia, haluaisin esitellä sinulle muutaman, joista uskon sinun pitävän ja yksi niistä saattaa olla palapelin puuttuva pala.

Maitoneito

Jokainen on avannut jääkaapin oven vain huomatakseen, että kaikki maito oli kadonnut. Et voi tehdä paljoa, kun kulho on täynnä muroja ja siihen ei ole laitettavaa maitoa, joten älykäs yritys keksii ratkaisun, joka tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia maidon loppumisesta. . Sinun on kaadettava maito erityiseen astiaan, jolloin se ilmoittaa sinulle tekstiviestillä, kun maito on vähissä, jotta voit varastoida ennen kuin loput kuivumaan.

Akustinen sohvapöytä

Jos rakastat musiikin kuuntelua työskennellessäsi, uskon, että tulet rakastamaan tätä tyylikästä ja hullua keksintöä. Se on sohvapöytä, joka näyttää upealta ja sopii jokaiseen moderniin kotiin, mutta samalla se on myös yksi jättikaiutin. Kuten voit luultavasti kuvitella, jättimäisestä kaiuttimesta tuleva ääni on aivan poikkeuksellinen, mutta vaikka epäilen, että koskaan maksimoit sen täyden potentiaalin, se on mukava huonekalu kotisi ympärillä.

Lockitron

Sinun on arvostettava kaikkia laitteita, joiden tarkoituksena on saada ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi kotona. Valitettavasti tällä hetkellä voit tilata Lockitronin vain ennakkoon, mutta ei kestä kauan, kun se saapuu hyllyille. Sinun tarvitsee vain asentaa se ovellesi ja kun kaikki on asennettu, voit ohjata lukkojasi älypuhelimella. Vie vain muutaman sekunnin tarkistaaksesi, ovatko kaikki ovet lukossa, ja se lisää myös käyttömukavuuttasi, koska ovesi voidaan avata automaattisesti, kun kävelet niiden lähelle puhelimella.

Hi-Can Bed

Jos haluat tietää, miltä tuntuu olla kuningas, sinun kannattaa sijoittaa Hi-Can Bed -sänkyyn. En tiedä, nukkuuko kuningattareiden kuningas näissä sängyissä, mutta heidän pitäisi, ja saat selville miksi. Sen sijaan, että olisit samanlainen kuin tavallinen sänky, löydät itsesi pienestä kotelosta ja voit sulkea kaihtimet ja säätää pimeyttä napin painalluksella. Käytössäsi on myös televisioruutu ja upea äänijärjestelmä, joten voit lukita itsesi pieneen koteloosi päiviksi kerrallaan.

CoeLux kattoikkuna

Tuntuuko sinusta koskaan siltä, ​​että olet loukussa pimeässä huoneessa ilman toivoa paeta? Tältä joskus tuntuu, jos luonnonvaloa ei löydy kotisi tiettyyn huoneeseen, joten sinun kannattaa harkita tämän mukautetun kattoikkunan asentamista sen sijaan. Se ei ole kuin tavallinen kattoikkuna, koska sinun ei tarvitse tehdä reikiä kattoon. Ajattelet vain katsovasi ulos, koska se on niin realistista ja se käyttää tekniikkaa myös luonnonvalon puhaltamiseen huoneeseesi.

Jos vain saisimme ne kaikki

Jos et ole rikas, et voi ostaa mitään uusia avautuvia vempaimia, joten sinun on oltava erittäin valikoiva valitsemiesi laitteiden suhteen. Toivottavasti yksi tai kaksi, joista olemme tänään puhuneet, ovat hypänneet sinuun ja haluat lisätä ne kokoelmaasi, koska ne ovat kaikki laadukkaita.

Related posts
Teknologia

Virtuaalitodellisuuspelien innovaatiot

1 Mins read
Johdanto Virtuaalitodellisuus (VR) on vallankumouksellinen teknologia, joka on muuttanut tapaa, jolla pelaamme tietokonepelejä. Se tarjoaa pelaajille mahdollisuuden upota täysin virtuaaliseen maailmaan ja…
Teknologia

Viisi kotona ilmaiseksi opiskeltavaa taitoa 2022

2 Mins read
Ehkä uuden vuoden lupauksesi oli opiskella tänä vuonna jokin uusi taito. Itsensä kehittäminen ei olekaan koskaan hukkaan heitettyä aikaa, vaan siitä on…