New post Essential Bali travel tips: things to know Read More
Koti

Käsittele kotiisi tunkeutuvia kauheita tuholaisia ​​ja eläimiä käyttämällä 5 upeaa Android-sovellusta

Onko mitään pahempaa kuin silloin, kun kotisi valtaavat hirvittävät ötökät ja eläimet? Et halua jakaa kotiasi kenenkään kanssa, joten tutustu näihin hienoihin sovelluksiin, jotka auttavat sinua selviytymään kaikista tilanteista, joihin saatat joutua.

Helppo tuholaistorjunta

Kodissasi on paljon kammottavia ryömijä, etkä tiedä kuinka päästä niistä eroon. Huolimatta siitä, kuinka yrität, he tulevat aina takaisin, eivätkä he näytä merkkejä lähtevänsä lähiaikoina. Onneksi voit käsitellä ongelmaa, kun puhelimessasi on Easy Pest Control. Se käyttää kehittynyttä teknologiaa lähettääkseen tiettyjä ultraäänitaajuuksia, jotka pääsevät eroon lähes kaikista tuholaisista, koska ne eivät kestä melua, vaikka se ei vaikuta sinuun.

Tuholaistorjunnan perusteet

Ei ole vaikeaa käsitellä tuholaisongelmia kotonasi. Ainoa syy, miksi et näytä pääsevän eroon kaikista ongelmista, jos sinulla ei ole perustietoja. Jos sinulla on perustiedot, pystyt käsittelemään 99 % asioista itse ja tämän sovelluksen tarkoituksena on opettaa sinulle mahdollisimman paljon perusasioita. Se tekee kaiken muistikorttien ja tietokilpailujen avulla, joten sovellus on itse asiassa varsin mielenkiintoinen, vaikka se ei ehkä perustuisikaan maailman seksikkäimpään aiheeseen.

Bugs puutarhassa

Joskus vietät kuukausia kasvatellen ihania hedelmiä, vihanneksia ja kasveja puutarhassasi, jotta et halua tuholaisten tulevan mukaan ja pilata kaikkea. Lopulta hukkaat paljon aikaa turhaan, joten on parempi tunnistaa sinulle ongelmia aiheuttavat virheet, jotta voit päästä niistä eroon. Jos lataat Bugs In The Garden -sovelluksen, voit tunnistaa tuholaiset heti ja se kertoo myös parhaan tavan käsitellä niitä, ennen kuin ne pilaavat kaiken kovan työsi.

Tuholaistorjuntatunniste

Kun olet todennut, että kotonasi on tuhoeläinongelma, tiedätkö kuinka käsitellä ongelmaa? On melko vaikeaa käsitellä ongelmia, jos et ole täysin varma, minkä tuholaisten kanssa olet tekemisissä, koska on olemassa lukuisia tapoja käsitellä niitä. Tämä sovellus auttaa sinua tunnistamaan nämä ärsyttävät tuholaiset, ja kun tiedät, kuka hyökkää kotiisi, opit pääsemään eroon niistä kätevimmällä mahdollisella tavalla.

Advanced Integrated Pest

Jos tarvitset eläintenpoistoyritystä, lataa tämä sovellus puhelimeesi, koska voit ottaa yhteyttä alueesi päteviin ammattilaisiin. Joskus et pääse eroon eläimestä tai tuholaisista itse, joten tarvitset jonkun, jolla on kokemusta, tulemaan paikalle ja tekemään työn puolestasi. Kun olet ladannut sovelluksen, voit myös ottaa kuvan jostakin, jos et ole varma, mikä se on, ja sovelluksen takana oleva tiimi voi tunnistaa sen puolestasi.

Related posts
Koti

Mitä harrastaa kotona - ideoita pimeneviin syysiltoihin

2 Mins read
Syksy on saapunut ja sen mukana vauhdilla pimenevät illat, joiden myötä tekee mieli viettää entistä enemmän aikaa oman kodin lämmössä. Pimenevät syysillat…
Koti

5 siistiä tapaa pitää laattalattiasi tahrattomana, joten se tekee elämästäsi paljon helpompaa

2 Mins read
Oletko koskaan joutunut viettämään tuntikausia lattiasi puhdistamiseen, koska odotit, kunnes se oli kauheassa kunnossa, ennen kuin ryhdyit tekemään asialle mitään? Älä huoli,…
Koti

5 laadukasta iPhone-sovellusta, jotka auttavat sinua torjumaan ongelmallisia tuholaisia

2 Mins read
Tuholaiset voivat joskus olla hyvinkin ongelmallisia, etkä halua niiden alkavan valloittaa kotisi, mutta miten käsittelet niitä tällä hetkellä? Jos etsit ratkaisuja, saatat…