New post Essential Bali travel tips: things to know Read More
Koti

5 siistiä tapaa pitää laattalattiasi tahrattomana, joten se tekee elämästäsi paljon helpompaa

Oletko koskaan joutunut viettämään tuntikausia lattiasi puhdistamiseen, koska odotit, kunnes se oli kauheassa kunnossa, ennen kuin ryhdyit tekemään asialle mitään? Älä huoli, jos olet syyllinen, koska useimmat ihmiset ovat syyllisiä, mutta aiomme tarkastella asioita, jotka tekevät laattalattiasi puhdistamisesta paljon helpompaa tästä lähtien.

Imuroi lakaisun sijaan

Jos et ole koskaan imuroinut laattalattiaa, tämä saattaa tuntua hieman oudolta, koska useimmat ihmiset yhdistävät pölynimurit kokolattiamattoihin. Toivottavasti sinulla ei ole kovin halpaa imuria, sillä luultavasti löydät kunnollisen, jossa on puitteet laattalattialle. Voit aina lakaista kaiken pois, mutta se ei koskaan puhdista lattiaasi yhtä perusteellisesti. Ainakin haluat imuroida lattian kerran viikossa varmistaaksesi, ettei se menetä ulkonäköään.

Tutki laattasi tarkemmin

Kun aloitat lattiasi siivouksen ajattelematta sitä ensin, joudut vaikeuksiin. Keraamisten laattojen kanssa voit käyttää melkein mitä tahansa puhdistusainetta, mutta jos aloitat laittamaan marmorille tietynlaisia ​​puhdistusaineita, saatat saada ikävän ja kalliin yllätyksen. Täällä on liian monia erilaisia ​​laattamateriaaleja peitettäväksi, joten ota vain selvää, mitä sinulla on kotonasi, ja pienellä selvittelytyöllä saat selville parhaan tavan huolehtia niistä.

Mitä yrität puhdistaa

Voit jättää tämän kappaleen huomioimatta, jos olet vain puhdistamassa laattalattiasi viikoittain, mutta jos yrität todella poistaa tietyntyyppistä likaa lattiasta, sinun on muutettava tapaasi käsitellä työtä. Jos keittiössäsi on kertynyt rasvaa, et käyttäisi samoja tuotteita saippuavaahdon poistamiseen kylpyhuoneen lattiasta. Voit aina yrittää asioita omalla tavallasi, mutta jos tiedät, mitä vastustat, säästät niin paljon aikaa.

Käytä oikeita työkaluja

Älä vaivaudu kuluttamaan paljon rahaa lattioiden puhdistamiseen tarvittaviin työkaluihin, mutta et myöskään halua halvimpia rahalla ostettavia, koska niistä ei ole hyötyä kenellekään. Jos ostat hankausharjan, ne eivät hankaa lattiaa, voit yhtä hyvin puhdistaa lattiasi tavallisella liinalla. Jos sinulla on kalliita laattoja, se saattaa määrittää, kuinka paljon olet valmis maksamaan työkaluihin, mutta loppujen lopuksi, vaikka laattasi eivät olisikaan kalliita, oikea työkalu tekee työstäsi silti helpompaa.

Estä sitä likaantumasta

Valmistelu on avainasemassa, jos haluat, että lattiasi on koko ajan kiiltävä, sillä kun likaa alkaa kerääntyä, sinun on aina pysyttävä ajan tasalla. Jos sinulla on kotisi ulkopuolella matot, joille joku voi pyyhkiä jalkansa, ne eivät kerää likaa laattalattiallesi. Kerro ihmisille, että heidän on riisuttava kenkänsä, jos he kävelevät tietyn pinnan poikki kotonasi. Jos pystyt pysäyttämään lian kertymisen, se tekee lattiasi puhdistamisesta helppoa.

Related posts
Koti

Mitä harrastaa kotona - ideoita pimeneviin syysiltoihin

2 Mins read
Syksy on saapunut ja sen mukana vauhdilla pimenevät illat, joiden myötä tekee mieli viettää entistä enemmän aikaa oman kodin lämmössä. Pimenevät syysillat…
Koti

5 laadukasta iPhone-sovellusta, jotka auttavat sinua torjumaan ongelmallisia tuholaisia

2 Mins read
Tuholaiset voivat joskus olla hyvinkin ongelmallisia, etkä halua niiden alkavan valloittaa kotisi, mutta miten käsittelet niitä tällä hetkellä? Jos etsit ratkaisuja, saatat…
Koti

Käsittele kotiisi tunkeutuvia kauheita tuholaisia ​​ja eläimiä käyttämällä 5 upeaa Android-sovellusta

2 Mins read
Onko mitään pahempaa kuin silloin, kun kotisi valtaavat hirvittävät ötökät ja eläimet? Et halua jakaa kotiasi kenenkään kanssa, joten tutustu näihin hienoihin…